Nelina

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vandalizmus mladistvych

Vcera som sa stretla s jednym dievcatom a rozpravala mi pribehy z jej triedy...
    ...to dievca chodi na zakladnu skolu a je siestacka, pytala som sa jej ako v skole ci nema nieco vtipne,aby sme sa zasmiali a ona mi zacala rozpravat ako jej spoluziak prepada asi z 3 predmetov ma 4 zo spravania.Ja som jej ani verit nechcela, vsak siestak to je na hlavu, no ona neskoncila vraj ten chalan fajci a pije chodi za skolu, poflakuje sa a co to ma spolocne s vandalizmom???Ten chalan rozbil v skole okno, ale nie loptou ani nicim podobnym, rozbil ho päsťou,  ano dobre citate päsťou, podla mna je to hrozne lenze ona stale neskoncila. Vraj u nich v triede vobec nie su neobvykle bitky ci to, ze leti krhla von oknom. Raz mali rodicovske a on pustil vodu a vytopil skoro celu skolu...A co potom robi vonku??Aky je to vandal,fajci pije a co este???Trha lampy???Ja si to neviem prestavit...a uz vobec nie to co bude robit ako 15-rocny ked teraz ma takych 12.            

Článočky | stály odkaz

Komentáre

  1. Nely
    a ty mas kolko rokov, ak to nie je tajomstvo?
    publikované: 01.05.2006 17:14:37 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nely...
    je to isto zaujimave az neprijemne, ale mna skor udivuje tvoja gramatika. prepac, ale skus sa tie naj!!!veci opravit.to je to, co ma na tom clanku rusi, nehnevaj sa.
    publikované: 01.05.2006 17:20:38 | autor: strangegirl (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ...
    no ja by som tomu asi neverila...kedze thaky mali frajerkovia si zvyknu dost vymyslať.Ale thake decka existovali, existuju a budu existovat.A svet bude thaky aky bol doteraz.Hnusny a nesprawodlivy:)
    publikované: 01.05.2006 17:26:07 | autor: greenpeas (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ......
    Ani ja som tomu neverila no toho chalana casto stretavam s cgaretou a tak...Poznam ho lebo chodil do druhej triedy akoja aj ja mam 12 len ja chodim na gymnazium.A chyby opravim...
    publikované: 01.05.2006 18:06:10 | autor: Nely (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ***
    ..no zaujimave, ze mas 12 rokov a trapia ta taketo problemy, to svedci o tom, ze nie vsetky decka su hnusne a protivne, prepac za vyjadrenie, ale takychto historiek poznam kvantum a v pohode ti verim, ze sa mohli odohrat. Mozem sa vyjadit len tolko, ze ma tesi, ze si sa nad tym pozastavila, a zelam ti co najmenej takych vandalizovanych kamaratov.
    publikované: 01.05.2006 18:44:54 | autor: michachaela (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. stava sa
    aj ja robim take veci ono ro nieje chiba vichovi ale skor sance ukacat na seba tim co robim hladdam utechu v alkohole paci sa mi ked sa mi toci svet podla mna je to horie teraz je velki fenomen u dospievajucich mladich ludi rozmislat nad samovrazdov ani bi ste neverili povie vam to aj taki od ktoreho to najmenej cakate a dvovodi su tie iste pojbani svet
    publikované: 07.10.2006 13:04:50 | autor: boris (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014