Nelina

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Raz v skole

Bol krasny skolsky den...
    ...Bola prestavka a my sme sa teda ja a moje kamaratky len tak rozpravali (rozoberame rozne dvolezite temy dokonca sme zlozily pesnicku takzvany "Lucy song")no aby som sa dostala k tomu hlavnemu zrazu sme poculi ako nas spoluziak len tak na niekoho krici ja viem po Anglicky a tak sme sa ho pytali (zo srandy)no tak povedz nieco po anglicky a on nam na to zo smiechom Was is das.A doteraz to spominame a smejeme.

Vtipné článočky z môjho života | stály odkaz

Komentáre

  1. stredna..zlate casy
    si mi tym pripomenula jednu historku z mojej strednej skoly. Bola hodina anglictiny a samozrejme sme boli vsetci nejak otapeny a nik nebol schopny sa sustredit ci nebodaj aj komunikovat. Ucitelka sa rozhodla proti nasej letargii bojovať a rozhodla sa, ze bideme hrat scenky po dvojiciach pred spoluziakmi...heh..vzdy mala vtipne napady. tak moja kamaratka isla s jednym spoluziakom pred tabulu a mali ulohu zahrat sa na otca, ktory hresi dceru lebo sa jej nechce ucit. normalne sa rozohnili tam pred tabulou. ked to spoluziak chel slavnostne ukoncit, tak cely zapaleny pre vec jej chcel oznamit, ze na diskoteku nepojde a to je jeho posledne slovo. Namiesto toho vsak z neho vyliezlo..THIS IS MY LAST..ONEEEE:)
    publikované: 02.05.2006 08:09:40 | autor: zujda (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014