Nelina

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prázdniny

Á,á,á škola skončila-tak toto si budeme vyspevovať už onedlho(školopovinný)

    Týmto článkom chcem len povedať ako strašne sa teším na prázdniny po tých 10 pekných aj tých menej pekných mesiacoch učenia aj voľna konečne prichádza (pomaly,ale isto) to vytúžené 2-mesačné voľno,ale nie je to obyčajné voľno bude teplo pojdeme na dovolenky aj ked´nie k moru a možno aj k moru aj na Slovensku bude teplo a už žiadne bundy a svetre a hlavne žiadna škola a to večné "prečo nemáš úlohu?" alebo "celou vetou" a možno aj "zajtra bude písomka" a ešte by som písala aj na dve strany výrokov,ktoré neznášam no teraz mám (o chvilu) 2 mesiace voľna a nebudem to musieť počúvať,ale jedno mi bude chýbať a to kamaráti a to je podľa mňa veľmi dobré,nie to že budem bez nich,ale to že sa po tých 2 mesiacoch oddychu budem zase tešiť na školu ,ale určite nie kvoli "zopakujte si to od strany 99 vyskúšam si Vás" ale kvoli partii a kvoli srande,o ktorú sa vždy niekto postará.

 no vratme sa pekne k tomuto školskému roku:) : Ked prídem posledný deň v škole si uvedomím čo všecko som zažila tento rok a budem sa tešiť na ten daľší no viem,že raz príde deň,posledný a ja som ešte len v sekunde na gymnáziu no v oktáve(osmi ročníi) sa mi bude tažko lúčiť pre že už teraz som si všetkych oblubila aj tých horších aj tých lepších.

No podstatné je to,že už len necelé tri týždne a dva mesiace,dva plné zábavy a tepla no všetko sa raz skončí ,ale prečo by som mala hovoriť o konci,ked sa ešte nezačali?....... :)) :))

Ukážka z prázdnin:

    

Článočky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014